Helsingin Mäkelänkadun liike

Helsingin Klippis, Vallilan ikoni, on palvellut asiakkaita paikallaan Mäkelänkadulla jo yli 30 vuotta. Pitkä historia on meille ylpeydenaihe, jonka kantamina pidämme kiinni ammattitaidostamme ja palvelustamme. Tule ja testaa - saattaa olla, että että sinullakin on jatkossa vakiokampaaja - se on ihanaa!

Hinnasto

LEIKKAUKSET
kampaamoleikkaus 45min** 54€
mallinmuutosleikkaus 60min** 62€
otsatukanleikkaus 17€
parturileikkaus 30min** 34-37€
koneajo 15€
lasten hiustenleikkaus (alle 7v) 29€
parta koneella 10-15€

(**sisältää pesun ja föönauksen)

VÄRIKÄSITTELYT
tyviväri (enintään 1,5cm) ** 109€
väri lyhyet hiukset ** 119-129€
väri puolipitkät ** 129-139€
väri pitkät ** 139-149€
(extra pitkät/paksut hiukset +10e)
raita paketit ** 129-179€
moniväri paketit** 129-179€
latvavaalennus** 80-90€
kiiltokäsittely** alk. 72€
kiiltokäsittely muun
palvelun yhteydessä alk. 30-40€
värinpoisto muunpalvelun yhteydessä alk. 35-45€/kerta

(**sisältää leikkauksen ja föönauksen)

KIHARAKÄSITTELYT (permanentti)
lyhyet hiukset** 129€
puolipitkät hiukset** 139€
pitkät hiukset** 159€
(kevytväri palvelunyhteydessä) 45€(**sisältää leikkauksen ja föönauksen)

HOITOKÄSITTELYT
wellaplex/niophlex/SP-hoito* 57-62€
wellaplex/niophlex/SP-hoito palvelun yhteydessä 17-32€
(*sisältää föönauksen)

KAMPAUKSET
Hiustenpesu + föönaus 45-55€
juhlakampaukset 70€/h
Pikakampaukset 30min (ei sisällä pesua) 45€

HIUSTEN PIDENNYKSET/TUUHENNUKSET
konsultointi 15min 25€

MUUT PALVELUT
kulmien muotoilu 15€
kulmien värjäys 15€
kulmien värjäys ja muotoilu 25€
ripsien värjäys15€
Ripsien ja kulmien värjäys + muotoilu yht. 40€ muun palvelun yhteydessä -5€

Helsingissä sinua palvelevat

Angela

Olen Angela , iloinen 22 v parturi-kampaaja. Olen lähtöisin Lappeenrannasta. Alalla olen ollut jo kolme vuotta ja ehtinyt työskentelemään Suomessa ja Espanjassa kampaajana Pidän eniten klassisista leikkauksista ja monivärjäyksistä. Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi.


Sari

Olen trendeistä tietoinen arkimuodin toteuttaja, jolla on takana paljon kokemusta ja koulutusta tästä työstä. Aikanaan myös kilpailin kovasti: olen kisällien suomenmestari, joukkuekilpailun kultamitalisti ja jopa ollut maailmanmestaruus-valmennettavana 1990-luvun alussa. Tärkeimmät taitoni tässä työssä ovat erinomainen hiusten leikkaustaito ja ammattitaitoinen värjäys.

Eila

Perustimme Klippiksen kauan sitten hyvän ystäväni kanssa. Kaikki nämä vuodet tämä työ on ollut intohimoni ja on yhä edelleen – olen onnellinen että saan työskennellä ihanien asiakkaiden kanssa, huipputiimissä sekä Klippiksissä ja Wellan kouluttajana. Asiantuntijuuteni on vahvimmillaan hiusten värjäyksessä, vaativissa Sassoon-tyyppisissä leikkauksissa ja hiuspohjan hyvinvointiin liittyvissä asioissa.

Taru

Olen parturi-kampaaja-maskeeraaja ja toiminut alalla yli 20 vuotta yrittäjänä. Vahvuuksiini kuuluvat hyvä ihmistuntemus ja kokemus, joita hyödynnän luodessani uutta asiakkaalle sopivaa hiustyyliä. Olen hyvä tekemään muodonmuutoksia väreillä ja leikkauksilla. Hallitsen hyvin myös erilaiset hiuspidennystekniikat. Minulla on kokemuksen ja alan koulutuksien tuomaa varmuutta vaalennuksissa ja erikoistekniikka värjäyksissä. Teen kampaukset trendikkäistä klassisiin tyyleihin. Olen tehdyt kuvaus-sekä näytöskampauksia ja -meikkejä ja ollut mukana oopperaproduktioissa. Suurimman osan työvuosista olen tehnyt Savon sydämessä eli Kuopiossa. Palvelen savoksi tai if you prefer english speaking service, please wellcome everybody.

Juha-Matti

Olen alunperin eteläpohjalainen, sittemmin helsinkiläistynyt, parturi-kampaaja ja rock-muusikko. Rakastan ammattiani koska saan palvella asiakkaita, käyttää taiteellista silmää. Olen myös kilpaillut. 2010 olin Suomen maajoukkueessa Pariisissa kilpailemassa Fashion-sarjassa. Vuotta aikaisemmin osallistuin Tigi Photo Awardsiin. Leikkaukset, värjäykset, ja klassiset miesten parturityöt ovat lähellä sydäntäni, ja niissä ammattitaitoni loistaa. Koskaan ei ole tällä alalla valmis. Hyvää yritetähän, mutta priimaa pukkaa tulemahan.